Internet prodavnica u samo nekoliko koraka

Internet prodavnica u samo nekoliko koraka


Iz našeg dugogodišnjeg iskustva u izradi poslovnog software-a izdvojili smo samo ono neophodno iz programskog paketa PDVOffice i napravili moćan alat za upravljanje i praćenje internet prodavnica.

B2C ili business-to-consumer predstavlja biznis model kod kog kompanije direktno prodaju svoje proizvode i usluge potrošačima.

Naše društvo u sve većoj meri postaje potrošačko, što uz ubrzani razvoj tehnologije dovodi do toga da kompanije moraju da se na pravi način pozabave svim aspektima prodaje, jer tradicionalna retail varijanta više nije dovoljna.

MyOffice tim je kreirao rešenje za internet prodavnicu koje će vaš biznis podići na nivo na kom zaslužuje da bude.

Ono što najpre želimo da istaknemo je pouzdanost i intuitivnost koja omogućava lako korišćenje našeg rešenja.

Sve naše usluge, a tako i B2C, prilagođenje su zahtevima i potrebama klijenata, ali i proizvodima koje klijent u okviru svog poslovanja prodaje. Bilo da imate posebne želje vezane za statičke stranice ili su vam na web stranici potrebne vesti, blog, ili nešto potpuno drugačije u skladu sa vašim potrebama u dogovoru sa našim timom doći ćete do najboljeg mogućeg rešenja.

Prilikom izrade vaše internet prodavnice naš tim programera posebnu pažnju posvećuje SEO optimizaciji koja omogućava mnogo bolje rangiranje u listi pretrage. Usluga SEO optimizacije vam donosi veću prepoznatljivost među konkurencijom i omogućava da se u pretrazi nađete ispred njih. Samim tim će kupac u moru proizvoda i ponuda primetiti vas i vašu ponudu i postati vaš potencijalni verni kupac.Koje opcije naša internet prodavnica nudi?


Od osnovnih i na neki način podrazumevanih opcija na koje je većina korisnika i internet kupaca navikla tu su:

  • Registracija korisnika i logovanje uz mogućnost kupovine i bez registracije korisnika
  • Korisnički profil sa podacima o prethodnim kupovinama i listom želja
  • Spisak kategorija, grupa i brendova i naravno proizvoda
  • Korisnička korpa
  • Checkout uz više različitih načina plaćanja, poput plaćanja pouzećem, plaćanja karticom, korišćenja virmana

Korisnici imaju mogućnost da svoj B2C sistem povežu sa PDV Office programom, da ga koriste samostalno a u planu je i da se preko API-ja omogući ažuriranje baze proizvoda, grupa, kategorija i ostalog iz drugih sistema.

Posebno smo ponosni na naš B2C Admin panel koji omogućava da klijent na lak način dodaje, skida ili menja proizvode, kategorije i grupe proizvoda, brendove, banere, vesti, blog postove i praktično sam bez problema adminstrira čitavu prodavnicu.

Nema čekanja, jer vreme je novac! Dozvolite nam da vam pokažemo da možemo pomoći vašem biznisu. Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije vezano za myOffice internet prodavnicu, možete nas kontaktirati, sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.


Kontaktirajte nas

Nazad na vrh